FeederFishing.lt Youtube
FeederFishing.lt Pinterest
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Skysti ir sausi atraktantai, dipai

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 05 мая 2015 23:04 #220

  • aslinas
  • aslinas's Avatar
Mes namie dideli vartotojai. Zmona kepiniams, as dipams, vasara didziuosius burbulus vaikams gaminam su glicerinu. Foto matosi kontaktai
20150505_230017.jpg
Last Edit: 05 мая 2015 23:05 by aslinas.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 11 мая 2015 18:57 #224

  • Andrius81
  • Andrius81's Avatar
  • OFFLINE
  • Patyres žvejys
  • Posts: 104
  • Thank you received: 90
Sveiki, sorry, kad neatrašiau ankščiau. Kaip daromi purškalai aliejaus pagrindu greitu laiku aprašysiu plačiau (pvz: kanapės, pipirai, kalendra ir kt.). Noriu pažymėti, kad purškalai aliejaus pagrindu vasaros laiku efektyvesni nei tie kurie pagaminti spirito pagrindu. Spirito pagrindo purškalai dažniau naudojami ir yra efektyvūs šaltame vandenyje, ypač gyvūlinės kilmės skonių. Iš Dr. Oetker gamos dariau tik mirkalus. Dėl tutti bijau sumeluoti, nebuvau užsirašęs, kas yra būtina tam, kad atsiminti ką su kuo maišome. Vaisinėje gamoje galima panaudoti maistinius sirupus. Kas liečia prieskonius, tai geriau pirkti nemaltus o sėklas ir pačiam susimalti, nes perkant maltus didelė tikimybė nusipirkti tuščius kvapus. Jei trauktinę užpilti spiritu, tai sėklas galima ir ne malti, spiritas sugebės ištraukti kvapą, o jei su degtine, tai geriau sumalti. Dar turiu pastaba: trauktinė iš linų sėmenų nieko nepritraukė, po dviejų mėnesių tik spirito kvapas! Reikės linų sėmenis tiesiog apkepti, sumalti ir šiaip bandyti maišyti į jauką.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: rimas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 14 мая 2015 19:55 #228

  • zeBeawer
  • zeBeawer's Avatar
  • OFFLINE
  • Naujokas
  • Posts: 10
  • Thank you received: 6
Su dr. Oetker, melasa ir glicerinu speju vaniles kvapas buvo aliejaus pagrindu, nes pastovejus jis graziainiskilo i pavirsiu, pas visus tokia problema, ar kazka ne taip padariau?
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 14 мая 2015 22:31 #229

man ir kazkaip atsiskiria. melasa seda zemyn, glicerinas virsuj, bet vel sumaisius susimaiso poto vel atsiskiria :blink:
Last Edit: 14 мая 2015 22:33 by maruxxxx.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 14 мая 2015 22:34 #230

  • zeBeawer
  • zeBeawer's Avatar
  • OFFLINE
  • Naujokas
  • Posts: 10
  • Thank you received: 6
Na melasa su glicerinu gerai issimaise, bet vat vaninles kvapas atskirai, idomu ar dirbs tokia emulsija, pries naudojima suplakta...
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 15 мая 2015 16:10 #232

  • darencas
  • darencas's Avatar
  • OFFLINE
  • Žvejys fanatas
  • Posts: 246
  • Thank you received: 121
turetu dirbt nes wde birzgalas irgi atsiskiria pries naudojima visad suplaku
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Andrius81

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 20 мая 2015 19:44 #240

  • Andrius81
  • Andrius81's Avatar
  • OFFLINE
  • Patyres žvejys
  • Posts: 104
  • Thank you received: 90
Prieš naudojimą mirkalą reikėtų gerai suplakti ir viskas dirbs. Melasa reikalinga nes tai betainas, betainas patekęs žuviai į burną priverčia žuvį kibti.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 29 июнь 2015 12:07 #289

  • aslinas
  • aslinas's Avatar
Klausimas del sokoladinio kvapo.. kaip toki kvapa isgaunat jauko kvepinimui? Bandziau kelis konditerinius koncentratus, bandziau kakavos miltelius su vaniles koncentratu. Gal turit dar kokiu ideju? Nes rezultatas dar netenkina
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 29 июнь 2015 12:28 #290

  • rimas
  • rimas's Avatar
  • OFFLINE
  • Administratorius
  • Posts: 3265
  • Thank you received: 1935
Sensas ir VDE siuos kvapus turi. Maisto pramonej yra sokolado milteliai, gal sie tiktu...
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: aslinas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 29 июнь 2015 13:37 #291

  • aslinas
  • aslinas's Avatar
Rimai, pas tamsta kaip informacijos telefonu. Vos tik paklausi, iskart atsakymas ateina. Aciu labai
Pabandysiu sensas, nes vde kazkaip silpnai gaunas. praeita savaitgali bandziau tutti frutti sausa koncentrata dedamas nurodyta norma. Tai nei sausas jaukas, nei slapias tutti nekvepejo
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 29 июнь 2015 13:55 #292

  • rimas
  • rimas's Avatar
  • OFFLINE
  • Administratorius
  • Posts: 3265
  • Thank you received: 1935
Pas sensasa ir tik sokolado kvapas, skonis nieko panasaus.
Maisto pramonej sokolado milteliai naudojami kavos aparatams, ju galima isigyti be problemu, tada isbandytum realiai sokolada...
Kaune Raudondvario pl kur Ermitazas, o salia maisto prekes, tai ten maciau gryno sokolado granules kazkur 2mm, sufasuota po 1kg.
Tik dar reik sugalvoti kaip ji panaudot, gal pries maisant jauka, siltam vandenyje ji istirpdyti ir juo jauka uzmaisyti, tada zinotum kaip is tikro veikia sikoladas.
Beja maisto pramonej mates balto sokolado, karameles, cinamono, sokolado su prieskoniais milteliu, manau eksperimentai idomus butu.
Sensas dar yra sokolado aromixas, traperi yra sokolado dipas, kuri vienas kolega naudoja maisant jauka...
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Last Edit: 29 июнь 2015 13:56 by rimas.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Andrius81

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 29 июнь 2015 22:19 #293

  • tomkinasas
  • tomkinasas's Avatar
  • OFFLINE
  • Naujokas
  • Posts: 11
  • Thank you received: 2
dėl vde tuti fruti ir aš pastebėjau, jog kvepia tol kol neatplėšta pakuotė, po atplėšimo praktiškai antra karta nebepanaudosi, nes kvapas jau būna išgaravęs, bet tai liečia būtent tik vde tuti fruti miltelius, su visais kitais vde kvapais viskas tvarkoje, beje nebijok naudoti vde šokoladą tikrai geras kvapas
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: rimas, Andrius81

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 29 июнь 2015 22:28 #294

  • zeBeawer
  • zeBeawer's Avatar
  • OFFLINE
  • Naujokas
  • Posts: 10
  • Thank you received: 6
Kaskadas ėmiau iš kraft foods tuščias talpas, vienoje buvo šokolado kvapas, tai kvapas pora metų neisivedino. Paieškokit pažinčių gal kas parūpins
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: rimas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 15 дек 2015 00:16 #724

  • lauras
  • lauras's Avatar
Sveiki, norėjau paklausti kuo skiresi Attractix nuo aromix ir super additive ar juos galima naudoti kartu?
Last Edit: 15 дек 2015 21:47 by lauras.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 24 дек 2015 18:22 #821

  • Andrius81
  • Andrius81's Avatar
  • OFFLINE
  • Patyres žvejys
  • Posts: 104
  • Thank you received: 90
Artėjant šventėms atėjo laikas pasigaminti savadarbių aromatizatorių. Per kalėdines atostogas noriu pasidalinti su Jumis keliais receptais. Pirmas receptas apie kurį kalbėsiu šiandien yra skirtas šaltam vandeniui (vėlyvas ruduo, žiema, ankstyvas pavasaris), naudojamas gaudant kuojas. Antras receptas skirtas vasarai, gaudant baltą žuvį (daugiau skirtas karšiams), bet apie jį truputį vėliau. Kiekvieną žiemą, prieš Kalėdas, dauguma prekybos centrų prisipildo saldžių ir sultingų mandarinų, kurie daugumos iš mūsų papuoš šventinį stalą
. Suvalgius mandarinus neskubėkit išmesti žievelių, jų mums prireiks aromatizatoriaus gamybai. Nežinau kas pirmas ir kada sugalvojo aromatizuoti jaukus mandarinų – apelsinų žievelėmis, bet daugumos Europos vandens telkiniuose jis veikia labai gerai (pritraukia stambias kuojas). Mėgstamas tarp sportininkų ir mėgėjų žvejų. Manau verta ir mums išbandyti jį savo telkiniuose (kas dar nėra bandęs). Prekyboje pasitaiko ir firminių citrusinių aromatizatorių
, bet pasigaminti tokį aromatizatorių yra labai paprasta. Tiesiog, reikia surinkti reikalingą mums kiekį mandarinų – apelsinų žievelių ir jas išsidžiovinti
. Prieš žvejybą žievelės susmulkinamos kavamale
. Naudojama proporcija būtų: 0,5 – 1,0 arbatinis šaukštelis 1 kg. sauso jauko. Aromatizuoti jauką reikėtų žvejybos metu, tada aromatas daug sodresnis ir gana ilgai vilioja žuvį (perdozavimas išbaidys). Pagreitinti žievelių džiūvimo procesą galima elektrine džiovykla, o be jos, žieveles geriau supjaustyti mažais gabaliukais
ir džiovinti atokiau nuo saulės spindulių, kambario temperatūroje. Išdžiovintas žieveles laikyti popieriniame maišelyje, sausoje vietoje.
Linkiu visiems linksmų Šv. Kalėdų ir gražių laimikių 2016 metais.
Last Edit: 24 дек 2015 18:24 by Andrius81.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: rimas, aslinas, Domas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 25 дек 2015 09:35 #826

  • aslinas
  • aslinas's Avatar
Andriau. Dazniau pati atostogu isleistu :).. smagu skaityti..
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 11 апр 2016 10:35 #1861

  • arminas
  • arminas's Avatar
  • OFFLINE
  • Aktyvus dalyvis
  • Posts: 73
  • Thank you received: 40
Pasinaudodamas Andriaus81 pasakojimu kaip gaminti dipus pabandziau ir as :) viska pasiruosus tai:
melasa
glicerolis
Kvapus: Romo,Vaniles,Cinamono.
Viska sumaisius gerai, kad gautusi viena mase melasos ir kvapo (neatsiskyre viena nuo kitos) uzpylus gliceroliu dipas kaip pirktinys :)
Aciu uz gera straipsni.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 11 апр 2016 18:58 #1866

  • Aleksas92
  • Aleksas92's Avatar
Dekui uz issamu aprasyma kaip gaminti dipus namu salygomis. Vienas klausimas tik iskilo galminant dipus su glicerinu,melasa ir norimu kvapu, tai kiek laiko jie issilaiko? ar verta pasidaryti didesni kieki iskart ar geriau dozuoti po maziau?
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 11 апр 2016 23:20 #1867

  • arminas
  • arminas's Avatar
  • OFFLINE
  • Aktyvus dalyvis
  • Posts: 73
  • Thank you received: 40
As galvoju optimaliausiais kiekis 40-60 ml.per vasara isnaudoji, eksperimentuoji su kitais kvapais. O pasidares dydeli kieki nesiotis nepatogu ir siaip nepraktiska.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 12 апр 2016 09:56 #1869

  • Tomas,Alytus
  • Tomas,Alytus's Avatar
  • OFFLINE
  • Dalyvis
  • Posts: 27
  • Thank you received: 12
Tai kokius tris menesius kaip suprantu jie nesuges? Ar kaip, nes to ir klause. Gal kas laike ilgesni laika ir pajuto koki salutini kvapa?
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 12 апр 2016 10:46 #1870

  • arminas
  • arminas's Avatar
  • OFFLINE
  • Aktyvus dalyvis
  • Posts: 73
  • Thank you received: 40
Glicerino galiojimo laikas nuo ispilstymo trys metai, kvapu neradau galiojimo gal jis be galiojimo. gliucerinas veikia kaip koncervantas. Nors pas mane su chemija-molinemis masemis ne kazka :) bet galvoju trys menesius tikrai salutinio kvapo neatsiras :) pats nebandziau laikyti ilgiau kaip puse metu.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 12 апр 2016 15:08 #1871

  • Aleksas92
  • Aleksas92's Avatar
Na bandysim, susipirkau siandien visas reikiamas medziagas, tai reiks pabandyt pasigamint bent 3-4 skirtingus kvapus. Kolkas labiausiai norisi su cesnaku isbandyt kuojoms :) Informuosiu kaip viskas pasiseke ;)
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 12 апр 2016 16:15 #1872

  • Rock
  • Rock's Avatar
S
Last Edit: 25 апр 2017 16:00 by Rock.
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 12 апр 2016 20:36 #1874

  • Aleksas92
  • Aleksas92's Avatar
Tai galima visada pasidaryti daugiau, nera sudetingas proceas, juolab vasara ir kaimisku svieziu cesnaku jau bus :) Dabar teko naudoti pernykscius. Bet man kilo klausimas kokio aitrumo turetu buti visas misinys ? Nes dabar man gavosi jis tikrai gana aitrus, galimas variantas kad ir cesnako sulciu kiek per daug padariau, bet is keturiu skilteliu ten keli lasiukai tik gavosi. Gal autorius recepto ar tie kas jau dare galetu pakomentuoti ? (kalba eina apie cesnaku sulciu spaudima, o ne marinavima su spiritu)
The administrator has disabled public write access.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 12 апр 2016 21:10 #1875

  • Rock
  • Rock's Avatar
P
Last Edit: 25 апр 2017 16:01 by Rock.
The administrator has disabled public write access.