FeederFishing.lt Youtube
FeederFishing.lt Pinterest
Sveiki, Svečias
Prisijungimo vardas: Slaptažodis: Prisiminti mane
  • Puslapis:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: Skysti ir sausi atraktantai, dipai

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-07 21:08 #51

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Šioje temoje dalinsimės patirtimi apie įvairius priedus, kuriuos pilam į jauką, purškiam ant masalo. Apie sausus ir skystus.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-07 21:10 #52

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Trumpas straipsniukas apie natūralius ir dirbtinius atraktantus, apie skystus ir sausus, dipus.

www.feederfishing.lt/straipsniai/30-kas-...kuose-ir-maiseliuose


aroma7.jpg
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Paskutinis taisymas: 2015-03-07 21:13 nuo rimas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Andrius81, Kabliukas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-11 10:14 #59

  • aslinas
  • aslinas avataras
Straipsnis uźkabino. Ačiū labai.
Mano praeitų metų jaukų ir masalų kvapų bandymo rezultatai. Bandymų dar palyginus mažai, bet tam tikros tendencijos matomos.
Ankstyvas pavasaris. Kuojoms labiausiai pasiteisino česnako, krapų kvapo jaukai. Tuo pačiu gerai dirbo česnako arba česnako+vanilė kvapo masalai (dzikai, trūkliai)
Gegužės mėn. Greitas vandens šilimas. Karpiams, amūrams, lynams gerai veikė bandyti česnakų kvapo ir naminiai robin red tipo jaukai. Masalų kvapuose vienareikšmiai lyderiai - migdolų ir romo kvapai.
Per vasarą skirtingose žūklėse gerai dirbo šokolado kvapo (ir skonio), baziliko kvapo jaukai, bei visad universalūs česnakiniai. Kalbant apie masalų kvapus karpiams labiausiai - tutti fruti, kitoms baltoms - šokolado, česnako, vanilės kvapai.
Rudenį - česnakiniai, baziliko jaukai. Kvapai vėl praktiškai nekito - šokoladas, česnakas, vanilė, krapai.

Apibendrinant: česnakas pasirodė uni ersaliausias kvapas tiek jaukams, tiek masalams visą atviro vandens sezoną. Šylant vandeniui įsivažiavo saldūs kvapai: migdolas, romas, ypatingai - šokoladas.
Kiekvieną karta prasukdavau apie 10 skirtingų masalų kvapų. Jaukai - namudinės gamybos.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-11 14:18 #60

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Įdomi Tavo patirtis. Turiu ir esu išbandes daugybę tų dipų. Keli iš jų matosi lentynoj :


DSC03595.jpg




Per ne vienus bandymo metus, taip ir neatradau nei vieno stebūklingo, kaip pastebėjau ,kartais geriau suveikia sensaso dipai, kurie masalą ryškiai nudažo geltonai ar raudonai. Lieka neaišku, ar ,kad vizualiai išsiskiria, ar ir kvapas tinka, bet šiais dipais dipinant, kartais kibimas seka greičiau .
Smalsu kokio gamintojo dipus naudoji, krapo kvapo LT nemates, kas per dipas ?
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Paskutinis taisymas: 2015-03-11 14:19 nuo rimas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: aslinas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-12 09:46 #61

  • aslinas
  • aslinas avataras
Rimai, viskas labai paprasta. Neradau ir aš tokio dipo. Naudoju krapų aliejų. Jis tirštas ir žalias, stipraus kvapo. O darant jaukus tinka šaldyti, malti ar džiovinti krapai, tiesiog sausai sumaišytą jauką palaikau kelias dienas, kol prisigeria kvapų.
Tai vis eksperimentai savo paties smalsumui, ieškant atsakymų..
Mano dėžutė kur kas kuklesnė
20150311_195155.jpg
Paskutinis taisymas: 2015-03-12 09:46 nuo aslinas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-12 09:52 #62

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Labai idomi pacio patirtis, gal kada placiau brukstelsi savo mintis, o gal straipsniuka su foto, ka ir kaip darai, ka pritaikai is gamtos.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-12 10:03 #63

  • aslinas
  • aslinas avataras
Tai, kad kol kas klausimų daugiau nei atsakymų.. ir praktikos, praktikos reikia..
Paskutinis taisymas: 2015-03-12 10:03 nuo aslinas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-03-21 14:16 #86

  • Grazvis
  • Grazvis avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 27
  • Gauta padėkų: 30
Sveiki kolegos.
Norejau pasidalinti vienu is dipo "turbinimo" budu, kuri atradau per uzmarsuma. :oops: .
teko isigyti keliata dezuciu. Jas veziojausi masinoje, visada po ranka :) zvejybu daug ir, kad nereiktu pastoviai i rusi eiti ir po buteliuka psiimineti. Atsalus orams palikau masinoje sukroves i termo tase, kurioje buvo ir kitu gamintoju dipai, bet traperio chesnakas pasidare kaip vaskas. Galvojau teks ismesti lauk, bet atsildzius vel pasidare skystas. Bandymai parode, kad tas vasko busenos dipas yra efektyvesnis nei skystas, naudojant su gyvais masalais.
Paskutinis taisymas: 2015-03-21 16:11 nuo Grazvis.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-06 20:14 #144

  • Andrius81
  • Andrius81 avataras
  • Neprisijungęs
  • Patyres žvejys
  • Žinutės: 104
  • Gauta padėkų: 90
Mano namų darbas :) jau 2 mėnesius konservuojasi, ką tik adidariau česnakus, tai kvapas pasakiškas, ant viso buto. Tai bus skysti dipai, sprei ar liaudiškai sakant purškalai. Kolekcija dar bus papildyta, darysiu ir kombinacijas tarp jų. Šiuo metu turiu česnakus, pipirus, krapus, slyvą, gvazdikus, kaliandras, cinamoną, baziliką.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, aslinas, uttt

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-06 20:19 #145

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Mintyse kaip tik bresta straipsnis apie dipu gamyba, kad tureti tokiu, kokiu pirkti nebuna.
Galetum placiau papasakoti, su vandeniu jie skiesti, pagrindas vanduo ? Jei taip, neprarugsta ?
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-06 20:46 #146

  • Andrius81
  • Andrius81 avataras
  • Neprisijungęs
  • Patyres žvejys
  • Žinutės: 104
  • Gauta padėkų: 90
Rimai, pagrindas yra spiritas :) bet galima ir su degtine padaryti, tik reikės daugiau laiko laukti. Kuo ilgiau stovės, tuo stipresnis kvapas bus. Pvz su spiritu užtenka 2-3 savaičių, o su degtine ir mėnesio mažai bus. Receptūra yra tikrai paprasta, paimam pvz česnakus pjaustom gabaliukais ir užpilam spiritu, po 3 savaičių atidarom ir paliekame gryname ore, kad spirito kvapas išsivėdintu, vėliau šitą trauktinę praleidžiam ir išspaudžiam per merlių, skėdžiam su vandeniu ir glicerinu, glicerinas veikia kaip konservantas ir pasaldintojas.
Paskutinis taisymas: 2015-04-08 23:17 nuo Andrius81.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, aslinas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-07 20:21 #152

  • aslinas
  • aslinas avataras
Andriau, pora klausimu. Pasakyk,kai jau priarteaiu prie komercines paslapties :
1. Ar prieskoniams taikai ta pati metoda kaip ir cesnakams? Uzpili spiritu ir tt.
2. Kiek vandens ir glicerino pilti. Santykis
3. Ar neisssiluoksniuoja misinys. Ta prasme ar glicerinas pilnai istirpsta? Nes man beeksperimentuojant viskas graziai susisluoksniuodavo. Glicerinas,spiritas.
4. Kaip tavo misiniai laikosi ant masalo? Man kaip minejau didziausia nesekme budavo su glicerino ivedimu i purskala.. nors butent jis pirktiniuose kvapuose ir turetu uztikrinti kibuma ant masalo.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-08 22:06 #159

  • Grazvis
  • Grazvis avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 27
  • Gauta padėkų: 30
Glicerolis − tirštas, bespalvis, bekvapis, tąsus skystis. Tirpus vandenyje.
nelabai suprantu kam jy skiesti su vandeniu ???
Manau labai gerai kad jis tirstas geriau ant masalo laikysis, atsidures vandeny prades tirpti... :whistle:
PS:jaigu sluoksniuojesi vadinasi tirpalas yra persotintas vienos is medzegos ar medziagu nes jai pasiziuresi moline mase tai vanduo yra sunkiauses paskui glicerolis ir tik virsuje bus etanolis.
Paskutinis taisymas: 2015-04-08 22:09 nuo Grazvis.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, aslinas, Andrius81

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-08 22:56 #160

  • Andrius81
  • Andrius81 avataras
  • Neprisijungęs
  • Patyres žvejys
  • Žinutės: 104
  • Gauta padėkų: 90
Sveiki Žvejai. Šiandien noriu jums papasakoti kaip nedidelėm pastangom ir nedaug prietaisų savarankiškai pasigaminti skystą dipą ar liaudiškai kalbant purškalą žvejybai . Kaip pavyzdį paimsiu česnaką. Mano bandymai prasidėjo dar prieš dvejus metus, tada dar nieko nežinojau apie tokius dalykus, ir mano pirmi dipai buvo vandens pagrindu tai yra, išspausti česnakai sumaišyti su vandeniu. Būdavo dienų kada dar įdėdavau jūros druskos ar vanilinį cukrų dėl skonio. Ne galiu pasakyti, kad tokie dipai ne dirbdavo, bet pasakysiu kad gesdavo. Laikui bėgant susipažinau su dauguma žvejų iš kitų šalių ir daug ko iš jų išmokau, kaip ir pora receptų kaip pasigaminti skanių dipų. Tai va, kad pasigaminti ilgalaikį ir skanų dipą, kuris ne gestų ir dirbtų mums reikes: 1 - česnakų, 2 - spirito, 3 - glicerino, 4 - virinto vandens.
Česnakas mums reikalingas dėl savo aromato, spiritas, kad išgauti aromatą iš česnako, glicerinas, kad issaugoti ir duoti saldumą, vanduo - kad dipas būtų skaistesnis ir gerai išsipurkštų iš buteliuko. Česnakus geriau naudoti kaimiškus, o ne iš prekybos centrų, kur jie atvežami iš Kinijos, jie silpnesni negu mūsų kaimiški. Iš pradžių reikia viską pasisverti ir pamatuoti, patogiausia tai atlikti su medicininiu švirkštu. Ant mažų svarstyklių svėriau paruoštus česnakus, pvz: 100 gr česnakų, tai reiškia, kad ir spirito reikės 100 gr.
Toks santykis bus krapams, uogoms ir gyvos kilmės masalams, sanaudos bus lygios - vienas prieš vieną. O pvz kalendros, kanapių, krapų sėkloms, riešutams, pipirams ir kt., tai pakaktų 40 - 60 gr sėklų ant 100 gr spirito, kuo arčiau spirito proporcija bus lygi sėklų proporcijai, tuo aromatas bus stipresnis. Po svėrimo česnakas pjaustomas mažais gabaliukais
ir keliauja į stiklainį, kur ir užpilamas spiritu
. Stiklainį reikia stipriai sandariai užsukti ir palikti stovėti tamsioje sausoje vietoje. Pritraukimo procesas turi vykti ne mažiau 2 - 3 savaites jei darome su spiritu, o jei su degtine - tai apie 3 mėnesius. Vėliau, kai ateina laikas, atidarome stiklainį ir su medicininiu švirkštu paimame mums reikalingą kiekį. Nereikia daryti visą kiekį iš karto, tegul toliau stovi mūsų trauktinė ir traukia dar daugiau aromato, kuo ilgiau stovės, tuo stipresnis aromatas bus. Reikalingas kiekis išskaičiuojamas pagal mūsų tarą kur ir bus laikomas mūsų dipas. Recepto proporcija yra: 50 procentų trauktinės, 25 glicerino ir 25 vandens. Aš tarai naudoju medicininius indelius-purškalus nuo vaistų (pvz purškalas į nosį Vibrocil)
, ar nuo kitų ausų akių lašų, juos išrenku, išplaunu ir pavirinu. Bet galima naudoti ir firminius tuščius ar nupirkti parduotuvėje kur prekiauja pilstomais kvepalais. Mano šiandieninė tara buvo 30 ml., tai aš paimiau 15 ml trauktinės, 7,5 ml glicerino ir 7,5 ml vandens
. Viską kartu gerai išmaišiau ir išnešiau į balkoną išvėdinti spirito kvapą dalinai ar visiškai. Vėliau dipas keliauja į savo tarą ir yra visiškai paruoštas žvejybai. Ačiū už dėmesį, susitiksim žvejyboj.
Paskutinis taisymas: 2015-04-08 23:08 nuo Andrius81.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, Grazvis, tomkinasas, aslinas, Domas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-08 23:56 #161

  • aslinas
  • aslinas avataras
Antri metai eksperimentuoju su savos gamybos kvapais.. cia pats issamiausias proceso aprasymas, koki esu mates.. aciu labai
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-09 17:16 #165

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Aciū už puikų straipsnį, Šaunuolis.
Kad nepasimestų ir lengviau randamas būtų, įkėliau į straipsnių kategoriją.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Andrius81

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-10 18:14 #169

  • Andrius81
  • Andrius81 avataras
  • Neprisijungęs
  • Patyres žvejys
  • Žinutės: 104
  • Gauta padėkų: 90
Ačiū kolegos, manau forumas tam ir skirtas, kad bendrauti ir dalintis naudinga informacija :) bandykit, tobulinkit ir dalinkitės patirtim. Šiam receptui turiu pora pastabų, bet jas aprašysiu šiek tiek vėliau.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-12 16:10 #172

  • Andrius81
  • Andrius81 avataras
  • Neprisijungęs
  • Patyres žvejys
  • Žinutės: 104
  • Gauta padėkų: 90
Pastabos, dėl dipų spirito pagrindo būtų tokios: 1) spiritas turi būti ne mažiau nei 90 laipsnių, švarus be jokių priemaišų. Trauktinė gaunasi geresnė su spiritu negu su degtine. 2) Geriau užpilus pirkti sėklose ir pačiams malti negu pirkti jau susmulkintus. Aromatas bus stipresnis. 3) Dėl gyvos kilmės masalų, tai juos rekia supjaustyti, sutrinti iki vientisos masės ir užpilti spiritu. Vėliau tokia trauktinė nemaišoma su vandeniu, o tik su glicerinu. Yra dar vienas būdas kaip pasigaminti dipą iš gyvos kilmės masalų. Kaip pavyzdį paimsim sliekus. Sliekus reikėtų išvalyti, pasūdyti ir išdžiovinti. Vėliau sumalti ir užpilti spiritu. 4) Spirito pargrindo dipus galima maišyti ir be vandens, tik su glicerinu, ar tik su melasa ir glicerinu kartu.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, aslinas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-12 17:40 #173

  • Andrius81
  • Andrius81 avataras
  • Neprisijungęs
  • Patyres žvejys
  • Žinutės: 104
  • Gauta padėkų: 90
Šiandien tęsiam dipų gamybą namų sąlygomis. Noriu pasidalinti su Jumis dar vienu įdomiu ir lengvu receptu, dipu - mirkalu. Mirkaliniai dipai labai gerai dirba šiltame vandenyje, dar, jie ilgiau laikosi ant masalo negu dipai (purškalai) spirito pagrindu. Kaip pavyzdį paimsiu vanilę. Kad pasigaminti vanilinį dipą, mums reikės: vanilės aromato, melasos ir glicerino
. Vanilinę aromą galima naudoti ir firminę VDE, TRAPER ar kokią kitą. Aš šiandien naudosiu kulinarinį vanilės aromatą Dr. Oetker firmos. Tai labai, geras gamintojas, turintis ir kitų skanių aromatų
. Aromatai Dr. Oetker firmos švelnių, minkštų ir saldžių kvapų (ne skonių), dėl to jų neperdozuosi, kas yra labai svarbu. Manoma, kad labai stiprūs, aštrūs kvapai baido žuvį. Dipo - mirkalo proporcijos būtų: 25 proc. aromos, 25 proc. melasos, 50 proc. glicerino. Reikia viską gerai išskaičiuoti, kad užpildyti pasirinktą tarą. Aš pasirinkau universalią tarą 60 ml (medicininiams tyrimams skirtus mažus indelius), galima naudoti ir kitą tarą, svarbu, kad dipas neišbėgtų. Kad pagaminti 40 ml mirkalo man reikėjo: 10 ml melasos, 10 ml aromos ir 20 ml glicerino. Su medicininiu švirkštu paimam mums reikalingą kiekį melasos
(galima naudoti ir gyvūliams skirtą melasą)
, vėliau aromos ir stiklinėje viską gerai išmaišome
. Po to dadedame mums reikiamą kiekį glicerino ir labai gerai viską išmaišome iki vientisos masės
. Gavus vientisą mišinio masę, dipas - mirkalas paruoštas naudojimui ir keliauja į jam parinktą tarą
.
Pastabos dėl dipo - mirkalo recepto: 1) aromatas gali būti kaip firminis (skirtas žvejybai), arba kulinarinis. Galima naudoti ir trauktinę spirito pagrindu (savos gamybos). 2) Dr. Oetker aromatus galima maišyti tarpusavyje ir gauti idomių kvapnių skonių. Jei sumaišyti visų skonių po 2 ml gautumėm į tutti-frutti panašų aromatą. 3) Tokiu pagrindu galima pagaminti ir česnakinį dipą - mirkalą. Paimam 4 skilteles česnako, išspaudžiame sultis ir sumaišome jas su 50 ml glicerino ir 25 ml melasos. 4) Panašiu principu galima daryti ir su sausa aroma. Pvz: 25 ml melasos, 50 ml glicerino, 10 gr malto cinamono arba žvaigždinio anyžiaus
ir pakelis (16 gr) vanilinio cukraus. Viską sumaišius, gaunasi neblogas skanus dipas - mirkalas.
Dėkoju už dėmesį :) nei žvyno, nei uodegos!
Paskutinis taisymas: 2015-04-12 19:41 nuo Andrius81.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, aslinas, ėrnis, arminas

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-12 18:41 #174

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Didelis Ačiu. Puiki patirtis, vertinga info. Šia savaite ir as pora variantu bandysiu sau pasidaryti, tad labai laiku informacijos gavau.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Andrius81

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-12 19:03 #175

  • aslinas
  • aslinas avataras
Nu, Andriau, šaunuolis. Per pora savaičių gavau atsakymus į rūpimus klausimus, kurių neiškankinau per paskutinius metus. Net ir indelius mirkalams naudojau tuos pačius :).. bet vis buvo problemu su išsisluoksniavimu. Iškart keli klausimai, kuriuos turėjau atvirus:
- darant purśkalus, darydavau juos aliejaus pagrindu, ypač su oetker kvapu gama.. ar iś jų (oetker)darei purškalus spirito pagrindu? Na, kad ir tą pačią vanilę. Ar spiritiniam jau naudoji kitus vanilės kvapo šaltinius. Klausimas įdomus, nes bent trys šios linijos kvapai grojo labai gerai vanilė, migdolas, romas.
- patikslinsi, kuriuos kvapus sumaišai, kad gauti tutti?
- kaip sprendei vaisinių kvapų poreikį? Braškės, persikai ir tt. Mano linksmiausiaa testas - braškių uogienė au glicerinu :)
- ir patikslinantis klausimas, del purškalų iš prieskonių. Ar maltus užpylus spiritu, pritrauks kvapą?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-28 23:06 #206

  • aslinas
  • aslinas avataras
Ačiū Andriui dar kartą.. ketvirtadienį į trasą.. bandysim naujoves
20150428_230230.jpg
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-29 19:55 #208

  • maruxxxx
  • maruxxxx avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 14
sveiki kur perkat glicerina ar gliceraroli kad didesnis kiekis butu nes vaistinej mazais buteliukais parsiduoda?ir dar klausimelis ar i mirkala ar purskala galima naudot alieju? kad masalui duotu glitnuma ar apliptu ji? o del oetker kvapu gamos.. ar iś jų (oetker)darei purškalus spirito pagrindu?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-29 20:28 #209

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
As si naudoju :
www.gamtoskerai.lt/lt/augalinis-glicerinas-30ml-2.html
nezinau, gal yra ir geresniu variantu.
maruxxxx parašė:
sveiki kur perkat glicerina ar gliceraroli kad didesnis kiekis butu nes vaistinej mazais buteliukais parsiduoda?ir dar klausimelis ar i mirkala ar purskala galima naudot alieju? kad masalui duotu glitnuma ar apliptu ji? o del oetker kvapu gamos.. ar iś jų (oetker)darei purškalus spirito pagrindu?
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Skysti ir sausi atraktantai, dipai 2015-04-29 21:09 #210

  • maruxxxx
  • maruxxxx avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 14
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
  • Puslapis:
  • 1
  • 2
  • 3