FeederFishing.lt Youtube
FeederFishing.lt Pinterest
Sveiki, Svečias
Prisijungimo vardas: Slaptažodis: Prisiminti mane
  • Puslapis:
  • 1
  • 2

TEMA: 2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 12:49 #11031

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
MavertaureFederfishingplakatas20190429-1.jpg




Skelbimas greitai bus.
Daug nekantraujanciu, tad tema paleidziam registracijai.

Primenu, kad nuo sio sezono, iskaita asmenine ir komandine, komanda sudaro 3 zmones, kurie gaudys skirtingose zonose.

Registruojantis nurodykit komandos pavadinima ir sudeti, asmeninkai tik varda ir pavarde.

Burtu traukime dalyvauja nuo komandos vienas zmogus - kapitonas, kuris istraukia burtus visai komandai.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Paskutinis taisymas: 2019-04-29 11:38 nuo rimas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 12:49 #11032

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
LIETUVOS B LYGOS 2019 m. VARŽYBŲ NUOSTATAI
BENDROSIOS NUOSTATOS



1.1 Lietuvos B lygos varžybas organizuoja FeederFishing klubas.

1.2. Pagrindiniai varžybų tikslai: populiarinti žūklę dugnine meškere, plėtoti žūklės mėgėjų ir sportininkų bendravimą ir bendradarbiavimą, ugdyti šio žūklės būdo būsimus sportininkus, galinčius dalyvauti Lietuvos dugninės meškerės čempionate.


VARŽYBŲ ORGANIZAVIMAS IR VYKDYMAS

2.1. Varžybų organizatorius yra klubaS FeederFishing.
2.2. Organizatoriai yra atsakingi už varžybų starto, vietos parinkimą ir paskelbimą, starto mokesčio surinkimą ir jo administravimą, varžybų dalyvių registravimą, etapo dienotvarkės paskelbimą, tvarkos ir saugos reikalavimų laikymosi kontrolę varžybų metu, varžybų taisyklių laikymąsi, laimikių svėrimą ir rezultatų fiksavimą bei paskelbimą, apdovanojimų ir prizų parengimą ir įteikimą, rezultatų paskelbimą.
2.3. Varžybose dalyvaujantys organizatoriai skiria teisėjų komandą ,kuri nagrinėja dalyvių skundus ir apeliacijas. Teisėjai gali taikyti sankcijas MŽT arba šių nuostatų pažeidėjams.
2.4. Varžybose gali dalyvauti visi pilnamečiai žvejai mėgėjai ir nepilnamečiai žvejai mėgėjai nuo 16 m. ( su savimi turintys asmens tapatybę įrodantį dokumentą) , jei kartu dalyvauja vienas iš tėvų ar globėjas, sumokėję starto mokestį.
2.4a. Varžybose negali dalyvauti žvejai sportininkai, dalyvavę Lietuvos dugninės meškerės čempionate. Išskyrus tuos, kurie padarė metų laiko pertrauką ir neturi einamuoju metu reitingo, arba galutiniam sezono reitinge užėmė 40 ir žemesnę vietą, šiems sportininkams daroma išimtis, gali dalyvauti B lygos varžybose.
2.5. Varžybos vykdomas asmeninėje ir komandinėje įskaitoje.
Komandą sudaro 3 sportininkai. Burtų traukime dalyvauja tik komandos kapitonas, kuris trauke sektorius visai komandai. Pries varžybas, registruojantis, kapitonas turi užregistruoti trenerį, kuris padės varžybų metu.
2.5a. Kiekvienas dalyvis ar komanda, atskiroms varžyboms gali registruoti vieną trenerį, bet treneris gali atstovauti keliems varžybų dalyviams, t.y tas pats treneris gali padėti keliems varžybų dalyviams. Trenerio registracija atliekama tik prieš etapo pradžią. Treneriais gali būti ir žvejai sportininkai .

2.6. Išankstinė dalyvių registracija vyksta elektroniniu paštu arba telefonu prieš kiekvienas varžybas. Registracija nutraukiama likus 6 dienoms iki varžybų pradžios. Registracijos tvarka ir kontaktinė informacija skelbiama išankstiniuose pranešimuose prieš kiekvienas varžybas. Bet kokie registracijos tvarkos pakeitimai įsigalioja tik paviešinus juos www.feederfishing.lt internetinėje svetainėje iki varžybų pradžios.

3.1. Starto mokestį sumoka visi prisiregistravę ir varžybose dalyvaujantys dalyviai.
Starto mokesčio dydis 2019m yra 20eur kiekvienam dalyviui.

3.2. Starto mokestis mokamas prieš dalyvių registraciją. Starto mokestį renka ir administruoja varžybų organizatoriai.

4.1. Varžybų laikas, vieta skelbiama likus ne mažiau kaip vienam mėnesiui
iki konkrečių varžybų pradžios, paviešinant informaciją www.feederfishing.lt internetinėse svetainėse, bei pasinaudojant kitais informavimo šaltiniais.

4.2. Organizatoriai pasilieka teisę keisti varžybų vietą ar laiką dėl oro sąlygų ar kitų
priežasčių, iš anksto apie tai informuojant.

4.3. Kiekvienų varžybų metu dalyviai varžosi vieną dieną burtų keliu ištrauktuose sektoriuose. Gaudoma du turus po 4valandas. Varžybos prasideda šeštadienį ir baigiasi tą pačią dieną.

4.4. Varžybų dienotvarkė :
6.00 -RENKAMES,REGISTRUOJAMES
7.00 -RIKIUOTE,BURTU TRAUKIMAS
7.30 -EJIMAS I SEKTORIUS
8.30 - PIRMO TURO PRADZIA
12.30- PIRMO TURO PABAIGA
12.30-13.30 PERTRAUKA
13.30 - EJIMAS I SEKTORIUS
14.30- ANTRO TURO PRADZIA
18.30 - VARZYBU PABAIGA
19.30 -APDOVANOJIMAI
4.5. Varžybų organizatoriai pasilieka teisę keisti varžybų dienotvarkę, iš anksto apie
tai informuodami dalyvius.
.
VARŽYBŲ TAISYKLĖS

5.1. Varžybų dalyviai, jų treneriai, teisėjai privalo laikytis MŽT ir šių nuostatų reikalavimų.
5.2a. Kiekvienam dalyviui pasiruošimui skiriama 60 min. Dalyvis, atvykęs į burtų keliu ištrauktą gaudymo sektorių vykdo paruošiamuosius darbus gaudymo zonoje. Po signalo “ jaukų ir masalų tikrinimas“ varžybų dalyviui draudžiama perduoti jaukus, masalus ar įrangą, išskyrus sulaužytas fiderio koto dalis. Perdavimas vyksta tik su teisėjo leidimu. Po jaukų ir masalų patikrinimo, bet koks jaukų ir masalų perdavimas dalyviui draudžiamas.
5.2b. Dalyviui privalu naudoti sietą (skiaurę) tokio ilgio, kad sieto dalis, esanti vandenyje , būtų ne trumpesnė nei 1,5m. Rekomenduojama ne trumpesnį kaip 3m.
5.3a. Tikrinamo jauko kiekis ( tikrinamas paruoštas, sudrėkintas ir persijotas, jaukas) skaičiuojamas kartu su gruntais, priedais ( kukurūzai, kanapės, aktyvatoriai, aromatizatoriai ir k.t.) ir neturi viršyti 12 litrų. Vienam turui. Papildomus gruntus, priedus draudžiama laikyti sektoriuje varžybų metu.
5.3b. Maksimalus leidžiamas masalų kiekis – 2,5 litro, iš kurių uodo trūklio lervos neturi viršyti 0,5 litro vienam turui.
5.3c. Bet kurį gyvulinės kilmės masalą, kabinamą ant kabliuko ar dedamą į jauką, rekomenduotina pateikti patikrinimui indelio gamintojo graduotuose indeliuose. Tuo atveju, kai dalyvis neturi tokiu indelių, teisėjas patikrina kiekius savo turimais graduotais indeliais.Jaukus patikrinimui rekomenduojama pateikti graduotuose kibiruose, kuriuose gradavimo padalos pažymėtos kibiro gamintojo. Tuo atveju, kai dalyvis neturi tokiu kibirų, teisėjas patikrina jaukų kiekį savo turimu graduotu kibiru.
5.4. Varžybų dalyviai privalo laikytis pagaunamos žuvies dydžio ir rūšies apribojimų reikalavimų, kurie nurodyti MŽT.
5.5. Jaukai ir masalai privalo būti natūralios kilmės. Dirbtiniai masalai (iš metalo, gumos, paralono ir pan.), imituojantys uodo trūklio, musės lervas, sliekus, negyvas žuveles, dirbtines museles ir k.t. yra draudžiami. Taip pat draudžiama naudoti skruzdžių kiaušinius, gyvas ar negyvas žuveles arba jų dalis, o taip pat masalus pagamintus iš žuvies ikrų ar varlių. Masalas turi būti pritvirtintas prie kabliuko perveriant jį.
5.6. Jei blogos oro sąlygos neleidžia pradėti varžybas, teisėjas gali nepradėti varžybų, o taip pat sustabdyti arba nutraukti varžybas.
5.7. Dalyviams varžybų metu draudžiama naudotis echolotais. Dalyvis negali gauti fizinės pagalbos iš šalies,išskyrus žodinę pagalbą iš savo trenerio.
5.8. Žuvis yra įskaitoma, jei ji sugauta savo sektoriaus ribose ir kabliukas yra žuvies galvos srityje. Žuvis, sugauta kitokiu būdu ar už savo sektoriaus ribų, yra neįskaitoma ir ją privalu nedelsiant paleisti.
5.9a. Leidžiama naudotis tokiomis sistemomis: paternosteris, simetrinė ir asimetrinė kilpos, in-line.
5.9b. Gaudymas „method“ būdu – draudžiamas.
5.9c.Draudžiama naudotis elektriniais signalizatoriais ar pakabukais. Kibimo nustatymas fiksuojamas tik fiderio viršūnėlės pagalba.
6.0. Varžybų dalyviams atsarginių meškerių skaičius neribojamas. Tačiau jiems galima vienu metu žvejoti tiktai viena meškere su vienu kabliuku.
6.1. Varžybų dalyviui varžybų metu išeiti iš sektoriaus galima tik su teisėjo leidimu. Tuo metu sistema (kabliukas, šeryklėlė) negali būti vandenyje.
6.2. Varžybų dalyviams draudžiama gauti pagalbą iš šalies, taip pat traukiant žuvį.
6.3. Tik dalyvio treneriui galima užeiti į savo dalyvio sektorių. Teisėjai turi teisę įeiti į kiekvieno varžybų dalyvio sektorių.
6.4. Dalyviai, sulaukę pirmojo signalo, įeina į savo sektorių ir ruošia jaukus, savo įrangą. Visam pasiruošimui skiriama 60 min. Patikrinimas prasideda nuo pirmojo sektoriaus.
Draudžiama šerti ranka ar kita pagalbine įranga.Jaukinama tik šėryklėle. Po signalo „varžybų pabaiga“ jokia žuvis neįskaitoma, jei finišo signalo metu žuvis nebuvo visa iškelta iš vandens.
6.5. Kol neatvyko teisėjas sverti žuvies, visa žuvis laikoma siete, o sietas laikomas vandenyje.Dalyvis privalo dalyvauti tik savo žuvies svėrime, kontroliuoti svėrimo procedūrą ir pasirašyti žuvies svėrimo protokole su nurodytu sugautu žuvies kiekiu. Po to, kai svėrimo procedūra atlikta, protokolas pasirašytas, žuvis paleista, jokie protestai dėl žuvies svėrimo nepriimami.
6.7. Dalyvis gali palikti savo sektorių, tik po žuvies svėrimo ir paleidimo į vandenį.
6.8. Žuvies svėrimo metu sektoriuje gali būti : dalyvis, teisėjai ir dalyvio treneris.
6.9. Už šių nuostatų pažeidimą teisėjas gali paskirti pastabą. Varžybų dalyviui gavus trečią pastabą varžybų metu, jis bus šalinamas iš varžybų.


REZULTATŲ SKAIČIAVIMO IR VIETŲ NUSTATYMO TVARKA

7.1. Dalyvių užimtos vietos nustatomos pagal pagautos leistino dydžio žuvies svorį.
Gaudoma trijose zonose, kiekvienoje zonoje pagal pagautą žuvies svorį, sportininkai užima 1-2-3 ir.t.t vietas. Pasibaigus antram turui, dalyvis turi dviejų turų, užimtas vietas zonoje. Kuris per du turus surenka mažiausią baudos taškų skaičių, užima pirmą vietą asmeninėje įskaitoje. Surinkus vienodą sumą baudos taškų, laimi sugaudęs didesnį svorį.
Komandinė įskaita skaičiuojama – visiems trims komandos nariams, skaičiuojasi užimtos vietos savo zonose per abu turus. Surinkus kelioms komandoms vienodą baudos taškų sumą, laimi komanda kurios bendras svoris didesnis.

PRIZAI IR APDOVANOJIMAI

8.1. Prizai ir apdovanojimai yra teikiami pasibaigus varžyboms.
8.2. Prizus turnyro dalyviams gali steigti organizatoriai bei varžybų rėmėjai. 1-3 vietų laimėtojai asmeninėje įskaitoje yra apdovanojami taurėmis, atminimo medaliais bei rėmėjų prizais.
Komandinėje įskaitoje apdovanojamos komandos užėmusios 1-2-3 vietas. Kiekvienas komandos narys taurėmis.
Atskiras prizas „ Big fish“ yra steigiamas už didžiausią varžybų metu sugautą žuvį.


DALYVIŲ TEISĖS IR PAREIGOS

9.1. Bet kokie MŽT ir šių nuostatų pažeidimai varžybų metu nėra toleruojami. Dalyviai, akivaizdžiai ar piktybiškai pažeidę MŽT arba šiuos nuostatus, gali būti diskvalifikuojami iš turnyro.
9.2. Kiekvienas varžybų dalyvis yra atsakingas už savo veiksmus varžybų metu. Jis privalo laikytis visų saugaus elgesio taisyklių ir tai patvirtina savo parašu dalyvių registracijos protokole.
9.3. Varžybų dalyviams turų metu draudžiama vartoti alkoholį ir kitas svaiginančias medžiagas. Alkoholio ir kitų svaiginančių medžiagų vartojimas nebus toleruojamas.
9.4. Turnyro dalyviai privalo padėti vienas kitam nelaimės atveju.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Paskutinis taisymas: 2019-04-25 21:13 nuo rimas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 12:53 #11033

  • AD
  • AD avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 29
  • Gauta padėkų: 28
Geležinis Lydys-Maver
Vilius Bagdišanka
Ramūnas Savanevskis
Artūras Dūkšta

Geležinis Lydys-FishingArt
Darius Urbanavičius
Linas Paškevičius
Jevgenij Grabinskij

Geležinis Lydys-VDE
Ruslanas Rybakovas
Rokas Vilutis
Paulius Sabeckis
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 13:22 #11034

  • AD
  • AD avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 29
  • Gauta padėkų: 28
Vadimas Bogovecas (Geležinis Lydys)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 14:25 #11035

  • AD
  • AD avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 29
  • Gauta padėkų: 28
Povilas Šareika (Geležinis Lydys)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 14:28 #11036

  • Raimis123
  • Raimis123 avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 30
  • Gauta padėkų: 6
Raimondas Baranovskis (asmenine)
zinoti nesveika, daug sveikiau manyti.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 22:18 #11039

  • Aivaras
  • Aivaras avataras
FeederFishing - Baltijos Žvynas
Aivaras Babachinas
Renatas Akunevičius
Ignas Briedaitis
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 22:19 #11040

  • Aivaras
  • Aivaras avataras
Konstantinas Babachinas (IDV)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 22:26 #11041

  • Tomaspuras
  • Tomaspuras avataras
  • Neprisijungęs
  • Aktyvus dalyvis
  • Žinutės: 48
  • Gauta padėkų: 25
Feederfishing -
Gintare Makauskaite
Sarunas Zemaitaitis
Tomas Puras
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, Gintarė

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 22:27 #11042

  • Tomaspuras
  • Tomaspuras avataras
  • Neprisijungęs
  • Aktyvus dalyvis
  • Žinutės: 48
  • Gauta padėkų: 25
Marius Puras (Asmenine)
Paskutinis taisymas: 2019-04-19 22:28 nuo Tomaspuras.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-19 23:06 #11043

  • Ruslanas
  • Ruslanas avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 17
  • Gauta padėkų: 9
Mareks Celminš (Latvija)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-20 08:42 #11044

Vidmantas Kaskevicius
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-20 08:53 #11045

  • Gedasss
  • Gedasss avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 12
  • Gauta padėkų: 5
Gediminas Kemėras (asmenine)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-20 09:23 #11046

  • Furiousz
  • Furiousz avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 15
  • Gauta padėkų: 9
Donatas Vaina
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-20 20:40 #11048

  • Dikanas
  • Dikanas avataras
  • Neprisijungęs
  • Žvejys fanatas
  • Žinutės: 244
  • Gauta padėkų: 74
Klaudijus Nazarovas
Paskutinis taisymas: 2019-04-20 21:22 nuo Dikanas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-21 14:23 #11049

  • Darius.L
  • Darius.L avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 35
  • Gauta padėkų: 11
Zvejo kelias
Kestutis Gvergzdys
Sergejus Solomatnikovas
Darius Laukys
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-21 14:42 #11050

  • Ruslanas
  • Ruslanas avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 17
  • Gauta padėkų: 9
Peter Lustsikov ( Estija)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-21 18:22 #11051

  • Bockus
  • Bockus avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 12
  • Gauta padėkų: 4
Kamanda: "BRO Fishing Palanga"
Sarunas Bockus
Donatas Petlinskas
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-21 18:41 #11052

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Bockus parašė:
Kamanda: "BRO Fishing Palanga"
Sarunas Bockus
Donatas Petlinskas

Komanda sudaro trys zmones. Dar turite irasyti viena, arba jus nesiskaitysite komanda, gaudysite asmeniskai.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-21 19:50 #11053

  • Bockus
  • Bockus avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 12
  • Gauta padėkų: 4
o jei trecias narys negales sudalyvauti, uzskaitysit dvieju zmoniu komandos rezultata?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-21 20:02 #11054

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
Bockus parašė:
o jei trecias narys negales sudalyvauti, uzskaitysit dvieju zmoniu komandos rezultata?
Dveju zmoniu nesiskaiciuoja rezultatas. Tada skaiciuosis kaip du atskiri asmeninkai.
Dar laiko yra, brukstelk, kad ieskai 3 zmogaus, manau atsiras kas komandos neturi.
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-21 21:58 #11055

  • Bockus
  • Bockus avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 12
  • Gauta padėkų: 4
rada registruokit mus tik asmenineje iskaitoje
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-23 12:07 #11056

  • Aspire25
  • Aspire25 avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 1
  • Gauta padėkų: 1
Modestas Meschi
Gintautas Mažonas
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ -SKIRVYTĖ 2019-04-27 10:31 #11071

  • rimas
  • rimas avataras
  • Neprisijungęs
  • Administratorius
  • Žinutės: 3265
  • Gauta padėkų: 1935
uzsiregistrave :

KOMANDOS

1 Geležinis Lydys-Maver
Vilius Bagdišanka
Ramūnas Savanevskis
Artūras Dūkšta

2 Geležinis Lydys-FishingArt
Darius Urbanavičius
Linas Paškevičius
Jevgenij Grabinskij

3 Geležinis Lydys-VDE
Ruslanas Rybakovas
Rokas Vilutis
Paulius Sabeckis

4 FeederFishing - Baltijos Žvynas
Aivaras Babachinas
Renatas Akunevičius
Ignas Briedaitis

5 Feederfishing -
Gintare Makauskaite
Sarunas Zemaitaitis
Tomas Puras

6 Zvejo kelias
Kestutis Gvergzdys
Sergejus Solomatnikovas
Darius Laukys

7 Zvejo Kelias ir Fanas.
Zilvinas Lekavicius,
Nikolaj Nikolajev,
Andrej Klimov

8 Feederfishing 2
Arnas Grikietis
Vidmantas Kaskevicius
Aistis Trapas

9. Zvejo kelias 1
Mindaugas Vigelis
Gytis Valiunas
Paulius Grigaitis

10. Jaukas.lt
Arminas Dambrauskas
Audrius Plevokas
Nerijus Varinauskas

11. Browning Team Lietuva
1. Vadim Reznik
2. Rimantas Jazerskas
3. Vitalijus Barštys

12. Feederfishing 3
1. Donatas Vaina
2. Šarūnas Balnaitis
3. Karolis Matulaitis

13. "3 paršeliai"
Šarūnas Bočkus
Donatas Petlinskas
Vykintas Lisauskas

Asmenininkai :

1.Remigijus Brasas
2.Raimondas Krikščiūnas
3.Raimondas Baranovskis
4.Konstantinas Babachinas
5.Marius Puras
6.Mareks Celminš (Latvija)
7.Tomas Tarasevičius
8.Gediminas Kemėras
9 Liudas Zaikauskas
10.Remigijus Junevičius
11.Peter Lustsikov ( Estija)
12.Marius Plioplys
13. Donatas Paškauskas
14 Modestas Meschi
15. Gintautas Mažonas
16. Sigitas Maslauskas
17.Ramūnas Lukšas
18. Jurij Šakirov
19.Jaraslav Urbanovič
Nuo sėkmės iki pralaimėjimo vienas žingsnis , o nuo pralaimėjimo iki sėkmės ilgas kelias ...
Paskutinis taisymas: 2019-05-20 12:42 nuo rimas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Konstantinas, Gintarė

2019 B lygos 1 etapas MAVER TAURĖ- SKIRVYTĖ 2019-04-29 11:03 #11075

Patikslinimas. f eederfishing 2-
Arnas Grikietis
Vidmantas Kaskevicius
Aistis Trapas
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: rimas, Pikeriuks
  • Puslapis:
  • 1
  • 2