Viska teisingai galvoji.
As darau taip, 5h verdu kukuruzus, paskui nupilu skysti, dedu i ji melasos, galima aromikso, juodo sokolado ir palaikau tris dienas, prasideda pradziu pradzia rugimo, bet per tiek laiko neigauna dar rugstumo. Toks aromiksas duoda dideli debesi, ji reikia laikyti uzsaldyta arba greitai isnaudoti, nes del prasidejusios fermentacijos, greitai pasidaro netinkamas.
Kitas variantas, kaip ir minejai, i ta skysti deti daug cukraus ir turesi kukuruzu sirupa, kuris laikysis gerokai ilgiau ir zuvims veiks 100proc.
Blynas30 wrote:
Sveiki sugalvojau pats pasiruošti kukurūzų žvejybai
Prisiskyniau kukurūzų burbuoliu, ir mąstau kaip čia įdomiau juos pasiruošti naudojimui žvejyboje gal kas iš patirties kažką pasiūlys.
Galvoju reikėtų virti su daug cukraus ir kažkokiu dar kvapu.
Dar galvoju gal paskui tą skystį panaudoti jauko drekunimui.
Kas kokių minčių?